Ferie lukket i uge 30 & 31 Åbent igen 5 August - Alle ordre bliver først behandlet den 5 August.

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


She Collection / Spirit Icons

She Collection / Spirit Icons

Flere og flere kvinder og børn udsættes for vold:

Helene Muff Smykker & Ure præsenterer ny smykkekollektion, som støtter voldsramte kvinder og børn

 

Der er netop landet en helt særlig smykkekollektion hos [Helene Muff Smykker & Ure Smykkekollektionen støtter kvinder og børn, som udsættes for vold i deres eget hjem. Problemet er stærkt stigende i Danmark, og der er et stort behov for hjælp. Designerne bag smykkerne har selv været udsat for vold af deres fædre og kender til de psykiske og fysiske ar, som vold kan skabe. Hos Helene Muff Smykker & Ure har man valgt at forhandle smykkekollektionen for at være med til at gøre opmærksom på problemet med vold mod kvinder og børn – og for hvert smykke, der bliver solgt, støtter man et liv uden vold.

At leve i et voldeligt forhold eller vokse op med en far, der slår dig, glemmer du aldrig. Alle slag giver fysiske og psykiske ar på krop og sjæl. Det ved Daniel og Tim Kragh Christensen, som står bag det populære smykkebrand Spirit Icons, alt om.

”Vi voksede begge op med fædre, der slog os. Hver dag frygtede vi vores fædre. Vi ved, hvordan det føles – psykisk og fysisk – at være udsat for vold begået af dem, man elsker – og som burde elske dig. Du mister al tillid til andre og troen på dig selv, og det føles umuligt at komme videre,” fortæller Tim og Daniel.

 

Et liv uden vold

For Daniel stoppede volden ikke med farens slag. Senere blev han også udsat for vold af sin kæreste, og det har sat dybe ar i ham. De to designere vil derfor nu gøre en forskel og gøre opmærksom på det store problem med vold i hjemmet. De har skabt en kollektion af smykker, som støtter kvindecentret Danner, der hjælper kvinder og børn med et liv uden vold. Spirit Icons’ smykkekollektion lanceres under navnet SHE for at hylde kvinden og søsterskabet mellem kvinder – og kan nu købes hos Helene Muff Smykker & Ure. ”Smykkekollektionen består af en halskæde, et armbånd og et par ørestikker med kvindetegnet og er tænkt som en fejring af den kvindelige styrke. I kvindetegnet er indfattet en lille diamant som symbol på den styrke, vi alle til tider har brug for. Alle kan være med til at vise og hylde solidariteten med andre kvinder ved at bære smykkerne. Vi synes, at det er en fin og sympatisk tanke, at kvinder hjælper kvinder,” udtaler Helene Muff om den særlige smykkekollektion.

 

Og behovet for hjælp er stort...

 

Flere og flere kvinder og børn udsættes for vold

Partnervold mod kvinder er et omfattende problem i Danmark, og desværre lader det til, at problemet bliver større og større. 38.000 kvinder udsættes for fysisk vold, og omkring 70.000 kvinder er udsat for psykisk partnervold – hvert år.[1] 

 

”Antallet af voldsudsatte kvinder og børn stiger desværre. Hver dag møder vi mange kvinder, der går rundt med en tung psykisk bagage, fordi de lever eller har levet med en voldelig partner. Den psykiske belastning er enorm – og det skader hele vores samfund. Der er hårdt brug for hjælp, og derfor er vi glade for, at Spirit Icons har skabt en kollektion af smukke smykker til fordel for de mange voldsramte kvinder og børn. En af Danners værdier er at styrke kvinder, og køber du et af smykkerne, hjælper du kvinder og børn til et liv uden vold. Sammen kan vi bryde tabuet om vold mod kvinder,” udtaler Lisbeth Jessen, direktør hos kvindecentret Danner.[1] Kilde: Socialstyrelsens Årsstatistik 2017 – Kvinder og børn på krisecenter’, september 2018

(https://danner.dk/nyt/vi-m-stoppe-volden-tidligere)

Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.