Spinning Jewellery

Spinning Jewelry er et dansk smykkebrand, allerbedst kendt for deres klassiske smykker som kan sammensættes på kryds og tværs, efter smag og behag, stil eller humør. Det giver dig mulighed for at skabe dit eget unikke smykke, som ikke ligner alle andres, og for at ændre smykket løbende, ved at tilføje nye elementer, eller udskifte eksisterende.  Spinning Jewelry blev for alvor kendt for sine fine ringe, men senere er også øreringe og charms blevet føjet til kollektionen, som i den grad har fundet sine vej til den elegante, klassiske og moderne kvinde. Ringene fås i både rhodineret sølv, oxyderet og forgyldt sølv, samt i ægte 8 karat guld. Der er alt fra helt simple ringe i kugletråd eller med et lille blad, til mere prangende ringe med farvede zirkoner. Fælles for langt størstedelen af dem er, at de er designet således, at de kan sammensættes til ”klynger” af ringe, hvorved du kan skabe dit eget personlige smykke. Øreringene går efter det samme koncept, hvor de varierer ra de helt simple designs, til de mere iøjnefaldende øreringe, med farvede sten og brillianter. Spinning ørestikker fås i sølv og forgyldt sølv, og har du flere huller i ørerne, kan du med fordel kombinere flere designs, for at skabe dit helt personlige udtryk.
 
Inspirationen til selve navnet "Spinning Jewelry fik Hans Henrik Nygaard fra den amerikanske rockgruppe ”Blood, Sweat & Tears”, som skabte nummeret ”Spinning Wheel”. Så fra 2003 blev der produceret smykker med navnet Spinning Jewelry. 

Du er også meget velkommen til at kigge i vores vidunderlige smykkeunivers bestående af  øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting. 


Vis som Grid Liste

15 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Grid Liste

15 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.