Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Ro Copenhagen

Ro Copenhagen

Ro Copenhagen er et dansk smykkebrand grundlagt af designer Helle Leiberg Nissen. Inspirationen til fremtidige smykkekollektioner fandt Helle, da hun designede sit allerførste smykke, hvor hun oplevede en salighed og fordybelse, som hun med det samme blev forelsket i. Denne forelskelse fik designeren til at designe flere smykker, og det blev med tiden til Ro Copenhagen, hvis fokus ligger på håndlavede kvalitetssmykker i 18 karat rød- og hvidguld. Ro Copenhagen udtaler selv,at de ikke er en virksomhed, der har de helt store armbevægelser, men derimod har en enorm stor kærlighed til deres erhverv. Smykkerne udstråler en fælles passion for ærligt design, godt håndværk og ægte kvalitet.

Ro Copenhagen ønsker at skabe smykker, hvis design skal være originalt og stilfuldt med plads til det væsentlige. Derudover udtaler virksomheden også at små detaljer godt kan være store. Her reffereres der til Ro signatur-diamanten, der findes på alle smykkerne og hvilket også er blevet til et varemærke, som folk genkender dem på. 

Du er også meget velkommen til at kigge i vores vidunderlige smykkeunivers bestående af  øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting. 

Vis som Liste Grid

38 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

38 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.