Plissé Copenhagen

Plissé Copenhagen

Plissé Copenhagen blev stiftet i foråret 2014 af Tina Fohlmann, der havde en vision om at skabe et spændende og nyskabende dansk smykkemærke, som skulle have en stil der var inspireret af 1970'ernes legende former og ikke mindst ekspressive materialer fortolket med nutidens øjne. dette gør designet tidsløst og nutidigt. Derudover skulle prisen være overkommelig, så alle havde mulighed for at købe et smykke i topkvalitet til at understrege ens helt egen personlige stil. Tina har været i modebranchen i mange år som indkøber, hvor hun netop har fået en sikker fornemmelse, for hvilke trends, der rør sig, og derigennem har hun også fået sans for kvalitet og det pesonlige udtryk. Designer Tina Fohlmann er inspireret af de trendy tendenser vi ser på modescenen, og kombinerer det med marmorelementer og andre materialer fra interiørbranchen. Smykkerne er fortrinsvist forarbejdet messing eller stål belagt med 18 karat guld.

Plissé laver øreringe, ørestikker, armbånd, ringe og halskæder. Når du ifører dig et smykke fra Plissé gør du dig et spændende tilvalg, og understreger din stil. Smykkerne kan bruges til hverdag og festlige anledninger, og kan let mikses og matches på kryds og tværs. Parametre som karakteriserer Plissé Copenhagens kollektioner, der udfordrer det typiske rene, enkle skandinaviske look med et strejf af skævhed og humor.

Ydermere forhandler Helene Muff´Smykker & Ure også lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting. 

We can't find products matching the selection.
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.