Varer byttes frem til 14 januar 2021 fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.Pernille Corydon

Pernille Corydon

Der er ingen tvivl om, at du har hørt om Pernille Corydon, hvis du har fulgt lidt med i udviklingen i smykkeindustrien. Pernille Corydon er et dansk smykkemærke, hvor det er tydeligt at se, at det er den skandinaviske minimalisme, der er inspirationskilden. Lige siden 2008, har Pernille Corydon oplevet en stor vækst og er blevet utrolig populært. Udover at opnå status som populært brand, forhandles Pernille Corydon nu også i modemekkaer rundt omkring i verden. Her er der tale om storbyer såsom New York, Paris, Tokyo og London.

Selve smykkekollektionen er dog også designet ud fra mange oplevelser rundt omkring i verden og primært også af livet i sig selv. I kollektionen kan du blandt andet finde smykker, som har hentet inspiration fra storbyens geometriske former, smykker med inspiration fra naturen og ikke mindst smykker, som bærer præg af designerens personlige oplevelser og fortællinger. Smykkerne er ydermere tidløse og utrolig enkle i designet, hvilket betyder, at smykkerne kan passe til enhver anledning, og derudover er der utallige sammensætningsmuligheder. Dog er det også værd at bemærke, at smykkerne i den grad også er eksperimenterende, nyskabende og overraskende – ingen materialer er forbudte, og derfor er der noget for enhver smag hos Pernille Corydon!

Som skrevet tidligere bærer kollektionen i den grad præg af den nordiske elegance, og det er svært ikke at blive betaget af de smukke halskæder, ringe, armbånde og øreringe fra Pernille Corydon. Det ses dog, at det særligt er Island- kollektionen, der er gået hen og blevet yderst populær blandt unge og ældre. Denne kollektion er inspireret af den rå og smukke natur på Island og benytter både lyse og mørke druzy-sten fra islandske vulkanske klipper og bjerge.

Du finder smykker i forskellige materialer, da mange af smykkerne designes i sølv, sort sølv, forgyldt og rosa forgyldt, og du kan derfor finde et smykke, som passer til dine personlige præferencer. Kig forbi Helene Muff´ Smykker & Ure og bliv fortryllet af de vidunderlige smykker fra Pernille Corydon. Du er også mere end velkommen til at udforske vores   øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe, der uden tvivl vil falde i lige præcis din smag! 

Vis som Liste Grid

Varer 1-50 af 87

Page
På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

Varer 1-50 af 87

Page
På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.