Ferie lukket i uge 30 & 31 Åbent igen 5 August - Alle ordre bliver først behandlet den 5 August.

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Norlite Denmark

Norlite Denmark

Norlite Denmark er et forholdsvis nyetableret dansk ur mærke, der blev stiftet tilbage i 2015, med det formål om at kunne producere et minimalistisk dog unikt ur, der skal appellere til både mænd og kvinder. Alt afhængig af din smag, når det kommer til ure er der mulighed for forskellige kombinationer, når det kommer til skive og remfarver. Dette er også med til at gøre det til et ur i kategorien ”one-of-a-kind” og yderst personligt idet du har deltaget i designprocessen.  Urene af lavet af materialer i topklasse, hvilket gør dem yderst holdbare og pålidelige. Her får du altså et ur, der kan tåle lidt af hvert og stadig være intakt.

Det første Norlite Denmark ur blev lanceret i januar 2016 – modellen kaldet NOR1501 modellen. I december 2016 kunne der så tilføjes NOR1601 modellen – et 32 mm dameur, som følger de samme vigtige kriterier som NOR1501 modellen: et nutidigt ur, som er yderst behageligt at have på, som er meget holdbart, og som følger stilrene, danske designtraditioner. Den seneste udvidelse af produktporteføljen er mesh lænke versionen af de to modeller. Disse lægger en ny dimension til Norlite ure således, at uanset om man vælger mesh-lænken eller læderremmen får man et ur af topkvalitet. Norlite har mange års erfaring med salg af forskellige ur mærker, både i Danmark og i udlandet, hvilket har gjort at de har en masse knowhow og har kunne producere et ur til en konkurrencedygtig pris og stadig giver ejeren en helt speciel designoplevelse.

Et af nøglebegreberne som virksomheden er bygget op på er, at Norlite udelukkende sælger samt producerer produkter, som de selv kan stå 100% indenfor – både med hensyn til kvalitet og design. Find dit nye elegante Norlite ur hos Helene Muff´ Smykker & Ure eller tag et lille kig på vores øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe i højeste kvalitet!

Vis som Liste Grid

8 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

8 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.