Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Mads Z

Mads Z

Mads Ziegler, en dansk smykkedesigner med rødder i det nordsjællandske, har med over 25 års erfaring som smykkedesigner, formået at blive internationalt anerkendt. I 1991 startede det hele og derefter er Mads Ziegler blevet en af hovedmændene bag brandet Kranz & Ziegler. I 2005 valgte Mads Ziegler dog at satse på en solokarriere og har nu alt fokuseret på sit eget brand. Mest er alt er han dog blevet kendt for sine tidsløse og alsidige designs. Ydermere er hans store fokus, at lave smykker af de bedste ædelmetaller og med ædelsten af den højeste kvalitet. Smykkerne udstråler et smukt, men dog også minimalistisk formsprog. Ziegler´s unikke smykkebrand er primært målrettet tidens modebevidste kvinder med sans for kvalitet.

Inspirationen til dette geniale håndværk, som Mads Ziegler leverer, kommer fra nutidens trends, så der på denne måde skabes klassiske smykker, med et strejf af det rå.

På nuværende tidspunkt indeholder brandet Mads Ziegler nedenstående tre labels, som selvfølgelig også forhandles hos Helene Muff´ Smykker & Ure:

Gold Label med stilrene smykker i de fineste materialer i 14 kt. guld med brillanter, safirer, rubiner og smaragder. 

Silver Label med elegante smykker, der har et minimalistisk udtryk, udført i Sterling sølv med tilføjede brillanter, safirer, rubiner og smaragder, der skaber en smuk kontrast til sølvets ellers kølige nuance.

White Label med fashionable smykker, der griber tidens trends. Smykkerne er udført i Sterling sølv eller 8 kt. guld i et modigt, tidssvarende design.

Udover ovenstående har Mads Ziegler også kollektionerne Black Sun og Precious P, som også bliver forhandlet hos Helene Muff´ Smykker & Ure. Her er der uden tvivl også kvaliteten og det fantastiske design, der er i fokus.

Læg vejen forbi Helene Muff´ Smykker & Ure og se de tryllebindende kollektioner, der blandt andet byder på ringe, halskæder, ankelkæder, øreringe og meget mere! 

Ydermere forhandler Helene Muff´Smykker & Ure også lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting. 

Vis som Liste Grid

46 varer

På Siden
Faldende orden
 1. Mads Z - HARP - 2120018
  Mads Z - Carnival - 6226029
  Special Price 1.665,00 kr Normalpris 3.330,00 kr
 2. Mads Z - CAPSULE - 3317103
  Mads Z - Pole - 1511001
  Special Price 2.125,00 kr Normalpris 4.250,00 kr
Vis som Liste Grid

46 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.