Varer byttes frem til 14 januar 2021 fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.Kleopatra

Kleopatra

Kleopatra smykkerne er en del af det danske smykkehus Scrouples, som er et dansk smykkehus, der blev grundlagt for 35 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, Lene Høffner og Claus Møller, som leder virksomheden. Kleopatra smykkerne summer af dansk design og fremragende designerhåndværk, udført i ægte ædelmetaller - guld, hvidguld og brilliantslebne diamanter. I smykke kollektionen hos Helene Muff´Smykker & Ure finder du både kleopatra ringe, kleopatra øreringe, kleopatra halskæder og meget andet, som i den grad vil falde i din smag. 

Alle smykkerne er udført i 14 karat guld eller hvidguld, og alle diamanter er brillantslebne og af kvaliteten Wesselton SI.
En brillantslebet diamant, er slebet rund og med 58 facetter. Denne slibning giver lyset den smukkeste brydning, og får dit Kleopatra smykke til at funkle. Wesselton betyder at farven er smuk og hvid, og SI er betegnelsen for klarheden i diamanten.

Udover de pragtfulde Kleopatra smykker byder vi også på yndefulde øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe. Kig dig lidt omkring!

Vis som Liste Grid

19 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

19 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.