Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Josephine Bergsøe

Josephine Bergsøe

Bergsøe smykker er skabt af den talentfulde guldsmed Josephine Bergsøe. Alle disse fantastiske smykker er håndlavede og unikke hver især. Ikke to smykker er ens. Selve inspirationen til smykkerne udtaler designeren selv, kommer fra den eventyrlige fantasi, og tager udgangspunkt i dristighed med et moderne twist. Materialerne består blandt andet af genanvendt guld, sølv og perler. Josephine Bergsøe har sit helt eget smykkeunivers, og har som smykkekunstner deltaget i adskillige udstillinger rundt omkring i hele verden, blandt andet i New York. Designeren beskriver selv sine smykker som værende eksklusive, eventyrlige og i den grad ekspressive idet du ikke finder nogle smykker der kommer i nærheden af disse smykkers design. 

Bag sig har Josephine Bergsøe en historie, hvor hun blandt andet har leveret unikke smykker til blandt andet Halle Berry, Meryl Streep, Jeremy Irons og kongehuset. Susanne Bier har båret Josephine Bergsøes skønne smykker til Oscar Award uddelingen. Med blandt andet Josephine Bergsøe's lancering af kollektionen Ornat i 2013 er det tydeligt at se, at Josephine Bergsøe går efter at markedsføre sig til den stilsikre og moderne kvinde, som skal forkæles med et unikt smykke i topkvalitet. 

"Vi bruger smykker til at overføre et lydløst signal, for at afsløre et ønske, dele vores glæde, eller blot forkæle os selv. Når vi ikke kan finde de rigtige ord, kan et enkelt smykke sende en endnu stærkere, mere veltalende besked." - Josephine Bergsøe

Kig dig lidt omkring i vores stilfulde øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe og find dit nye smykke!


Vis som Liste Grid

6 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

6 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.