Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Ved køb over 600,- Gratis fragt, Leveringstid 1-2 hverdage - Ikke på lager 7-10 dage

Jaguar

Jaguar

Jaguar er et britisk mærke, der blev grundlagt i 1938 i England. Siden begyndelsen har Jaguars omdømme været præget af excellence og en unik tilgang til ure, der ligesom deres navn indikerer, har indflydelse fra jaguarens både elegance og råstyrke. Hvis du ønsker et topmoderne og stilsikkert ur i høj kvalitet, er Jaguar ure bestemt noget for dig. Alle urene har eksklusivt safirglas og schweizisk urværk i topklasse, hvilket også er afspejlet med finesse i designet. Ydermere er brandet kendt for mange former for special edition ure, der appellerer både til mænd og kvinder. Dit øje vil med det samme blive fanget af de flotte sammensætninger af farver som rose gold med sort og metal, der giver det eksklusive og pirrende udtryk. Alle dele er produceret i henhold til de højest mulige kvalitetskrav, kombineret med teknologisk innovation og unikt design. 

Hos os bliver der blandt andet også forhandlet limited edition ure, som du kan se på billedet herover og automatic kollektionen. 

Gå ellers på opdagelse i vores andre lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og ure i topkvalitet! 

Vis som Liste Grid

14 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

14 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.