Hugo Boss

Hugo Boss

Brandet Hugo Boss blev grundlagt 1923 af Hugo Boss og var i starten tænkt som et udelukkende tysk herretøjsfirma. Herefter er der foretaget en produktudvidelse i form af blandt andet ure, kuglepenne, parfumer, tasker, tøj og mange andre spændende ting. Den dag i dag har Hugo Boss indtaget en markant stor plads i smykke- og modeindustrien. Hugo Boss leverer heriblandt smykker og kuglepenne i høj kvalitet, hvor brandet primært henvender sig til den yderst stilbevidste mand eller kvinde.

Helene Muff’ Smykker & Ure er forhandlere af luksuriøse læderbetrukne kuglepenne med en elegant skravering af brandet Hugo Boss, som i den grad passer til enhver lejlighed. Derudover forhandler Helene Muff’ Smykker & Ure også nøgleringer og USB vedhæng betrukket med læder eller stål, fyldepen og blyanter i høj kvalitet og ikke mindst bøger med indgravering af logo. 

Kig forbi Helene Muff’ Smykker & Ure og find lige den kuglepen eller ur der passer til dig. Du har også muligheden for at gå på opdagelse i vores andre lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og meget meget mere. 

Vis som Grid Liste

21 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Grid Liste

21 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.