Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Ved køb over 600,- Gratis fragt, Leveringstid 1-2 hverdage - Ikke på lager 7-10 dage

Heiring

Heiring

Heiring Jewellery er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret i 1976 af Frits Heiring. Frits Heiring levede og åndede for det gode design, den perfekte forarbejdning og for et unikt og tidsløst formsprog, som sjældent set før. Netop dette afspejles tydeligt i smykkerne.

Heiring tilbyder unikke, håndlavede smykker med masser af historie bag sig, som de færreste smykkehuse nu til dags kan. Smykkerne kan gå i arv i flere generationer og stadig ikke miste værdi og samtidig være aktuelle som aldrig før, hvilket også står i god sammenhæng med smykkernes vision, der lyder på, at fremkalde øjeblikker, der aldrig forsvinder.

Udover at være dansk producerede og håndlavede er smykkerne også fremstillet i yderst høj kvalitet, hvor den klassiske elegance er i centrum og selve håndværket og kærligheden til metallet er uden lige fantastisk forankret i hvert enkelt smykke.

Firmaets filosofi er, at smykkerne skal tale for sig selv. Slip hæmningerne løs, og bliv fortryllet at Heirings forunderlige smykkeunivers!

Du er også mere end velkommen til at se vores andre lækre smykker såsom øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe.

 Heiring
  

Vis som Liste Grid

25 varer

På Siden
Faldende orden
  1. Heiring - Knap - 51-9-30fg
    Heiring - Bobbles - 29-2-85
    Special Price 1.035,00 kr Normalpris 1.725,00 kr
Vis som Liste Grid

25 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.