Ferie lukket i uge 30 & 31 Åbent igen 5 August - Alle ordre bliver først behandlet den 5 August.

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Daniel Wellington

Daniel Wellington

Er du på udkig efter et ur i topkvalitet, samtidig med at det ikke skal koste en million, men derimod ligne en? Så er Daniel Wellington ure lige noget for dig! Med en spændende historie bag sig har det svenske brand nemlig været særdeles leveringsdygtige, når det kommer til at levere et topklasse ur i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Historien bag Daniel Wellington startede med et tilfældigt møde på den anden side af jorden. På denne rejse mødte stifteren Filip Tysander, en fascinerende britisk gentleman med en ulastelig, men alligevel fuldstændig uprætentiøs stil. Denne mand havde især en forkærlighed for vintage-ure, som han bar med en gammel NATO-rem, der uden tvivl havde set bedre dage. Denne mands navn var Daniel Wellington. Efter at have fået indsigt i englænderens fantastiske livshistorie blev Tysander inspireret til at skabe sin nye ur-kollektion. Denne kollektion skulle afspejle en tilbagelænet, tidsløs og cool stil, der aldrig ville gå af mode. Det tog ikke lang tid før navnet til kollektionen lå fast; Daniel Wellington. Designet skulle være minimalistisk, elegant og enkelt med udskiftelige læderremme – nogle få år senere er det stadig kendetegnet og varemærket ved Daniel Wellington kollektionen.

Daniel Wellington udstråler sans for stil og minimalisme på et utrolig højt niveau, og urene passer til enhver anledning. Kollektionen, som så dagens lys i Uppsala i 2011, består af stilrene, runde urkasser i elegant udførsel og i diameter størrelser fra 26 mm til 40 mm og du kan nemt sammensætte urskiven med den Daniel Wellington rem, du bedst kan lide, og på den måde skabe et ur, der matcher dine ønsker og præferencer. På denne måde behøver du heller ikke at købe en masse forskellige urer, men kan dog bare skifte urremmen på det Daniel Wellington ur, du allerede ejer. Materialet er stål eller rosa guldbelagt. Skiverne er klassisk hvide med index eller Swarovski sten for den lille 26 mm damemodels vedkommende. Urskiverne fås i hvid eller sort med kant og visere i enten sølv eller guld. Remmene fås i læder eller stof. Hos Helene Muff – Smykker & Ure kan du finde et bredt sortiment af både dameure og herreure.  

Med netop denne kollektion har Daniel Wellington opnået en verdensomspændende succes med et forholdsvis enkelt design. Mærket har på rekordtid fundet vej til over 6000 ur forhandlere i over 40 lande verden over, og det er blevet en kæmpe succes på de sociale medier. For mange følgere og fans er Daniel Wellington ikke bare et urmærke, som de holder af - det er derimod indbegrebet af en ung og moderne livsstil. 

Gå ellers på opdagelse i vores andre lækre dameure og herreure!

Vis som Liste Grid

5 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

5 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.