Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Christina Jewelry & Watches

Det er den danske designer og iværksætter Christina Hembo, der ejer Christina Design London og herunder Christina Watches og Jewelry. Christina designer smykker i ægte materialer i topkvalitet, der fremstilles i hendes atelier i Thailand samt diamantbesatte ure, som håndfremstilles i Schweiz og sælges gennem forhandlere i mere end 25 lande. Ydermere har Christina også vundet priserne som Årets Kvindelige Iværksætter, Årets Væksteventyr samt modtaget Børsens gazellepris i 2015. 39-årige Christina har en lang international designuddannnelse bag sig, kronet med hendes Master of Arts fra The University Of The Arts London, regnet som et af verdens top-3 designuniversiteter. Christina er i dag en internationalt anerkendt designer og ses som ”the Shooting Star” inden for urbranchen.

Til dette eventyr udtaler Christina Hembo selv, at hun altid haft en indre lyst til at udvikle og tænke kreative tanker. Drømmen var for Christina Hembo og, hendes mand og partner i virksomheden, Claus, at designe Schweiziske luksusure med ægte diamanter til uhørte priser. Det hele startede med en meget lille kollektion, der var klar til at blive solgt. Selvom der ikke var lavet en forretningsplan, et budget eller noget som helst, begyndte det hele meget hurtigt at tage fart. Christina Hembo mener selv, at det skyldtes, at de begge to var ivrige, modige, kreative, havde lysten og viljen til at gøre deres idé til noget stort.

Efter 10 års hårdt arbejde står de nu med en kollektion i et unikt univers af ure, hvor du kan sammensætte dit helt personlige Christina Collect ur passende til din individuelle stil. Til dette kan du vælge lige præcis de ædelsten, der falder i smag. Her forhandles der hele 9 forskellige typer af ædelsten: bl.a. diamanter, safirer, rubiner, ametyster, topazer og tsavoriter. Både remme og ædelsten er lette at skifte og kan gøres på et øjeblik. Kombinationsmuligheder fortsætter ud det uendelige, hvilket gør, at du kan sætte dit eget personlige præg på dine smykker fra Christina. Til f.eks. dit unikke armbånd, kan du vælge imellem en masse fantastiske charms fra den store Christina Jewelry & Watches' kollektion. Ydermere kan du finde det perfekte læderarmbånd, øreringe, ringe, halskæder og mange andre fornemme ting.

Her på hjemmesiden kan du også tage et kig på vores andre lækre smykker såsom øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og meget meget mere. 

Du kan orientere dig i CHRISTINA’s katalog her:
http://viewer.ipaper.io/christina-jewelry…/cjw-katalog-2019/

 

 

Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.