Varer byttes frem til 14 januar 2021 fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.Black Sun

Black Sun

Mads Ziegler er manden bag denne fremragende kollektion og har 25 års erfaring som smykkedesigner. Han er blandt andet kendt for sine tidsløse og meget alsidige designs og har altid den høje kvalitet i fokus. Ydermere er Mads Ziegler også kendt som den ene grundlægger af Kranz & Ziegler, men har nu valgt at skinne igennem med sin eget brand og stil.

Black Sun by Mads Ziegler er uden lige en kollektion af luksus-bohême armbånd samt tilhørende charms, hvor der er gjort brug af de fineste materialer i form af guld, sølv, halvædelstene og ædle træsorter. Inspirationen er hentet fra den amerikanske vestkyst hvor surfere får frie vinger på de magtfulde bølger. Derfor er Black Sun’s tilhørende værdier også følelsen af frihed, en livsstil med frie valg og en uhøjtidelig mentalitet. Black Sun er i den grad unik grundet de anderledes valg af farver, der fanger opmærksomheden fra alle og enhver, de ægte materialer, men også på grund af friheden til selv at vælge hvordan ens armbånd skal se ud. Du kan sætte dit helt personlige præg på dit vidunderlige smykke fra Black Sun by Mads Ziegler.

 Black Sun er et unisex armbånd, som afhængig af materialevalget appellerer til både mænd og kvinder. Gå selv på opdagelse i vores udvalg af Black Sun by Mads Ziegler og lad dig inspirere til lige præcis dét charm, du ønsker dig!

Udover disse lækre smykker forhandler vi også andre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og meget mere i topkvalitet! KIg forbi!

Vis som Liste Grid

28 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

28 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.