Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 50,- Leveringstid 1-2 hverdage - Ikke på lager 7-10 dage

Max Rene´

Max Rene´

Max René har siden 1977 været synonym med stilrent dansk design, hvilket blandt andet har indbragt ham den prestigefyldte schweiziske pris ”Watch of the Year”, som den første dansker nogensinde. 

Max René er mest kendt for sit succesrige makkerskab med den danske B&O designer Jacob Jensen, der betragtes som en af de mest indflydelsesrige industrielle designere i det 20. århundrede. Samarbejdet affødte en lang række ur-designs, hvoraf udvalgte findes på den permanente udstilling hos Museum of Modern Art (MoMA) i New York. 

Efter mere end tre årtiers designsamarbejder med fremtrædende internationale ur-producenter har Max René dedikeret de seneste år på sin egen kollektion. Kollektionen fungerer som materialiseringen af Max Rene’s livslange engagement inden for ur-verdenen og er udviklet i samarbejde med udvalgte partnere. 
 

Resultatet er en stribe tidsløse minimalistiske livsstilsure, destilleret for overflødigheder, bestående af kompromisløst kvalitetsfokus og elegance, som man ville forvente fra Max René og kollektionen fra Bering Time. 

Vis som Liste Grid

13 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

13 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.