Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Ved køb over 600,- Gratis fragt, Leveringstid 1-2 hverdage - Ikke på lager 7-10 dage

Bering Time

Bering Time

Bering Ure udstråler dansk kvalitet med det tidsløse, smukke og ikke mindst robuste design. Bag dette design ligger der dog en hel speciel historie. Den danske forretningsmand og eventyrer René Kærskov sprang i 2008 ud fra en russisk helikopter, der havde bragt ham til nordpolen. Med begge fødder på jorden igen efter springet, blev René betaget af den kølige og meget enkle skønhed, han var omgivet af i forhold til den iskolde is. Her blev inspirationen til Bering Ure til. Urene bliver derfor fremstillet med et smukt og minimalistisk design, men med en materiel styrke så stærk som den kølige is.

Glasset i disse pragtfulde urer er fremstillet af yderst ridsefast glas, safirglas, og dette giver dig et ur, du vil kunne nyde i lang tid fremover uden store skrammer. Udover dette er safirglas mindre følsomt overfor mulige slag. Det har oveni dette høj lysgennemtrængelighed og lysbrydning, således at det nu er gjort endnu nemmere at aflæse klokkeslættet.

Ydermere kan den høje kvalitet ses i det rene og høj kvalitets rustfrie stål, som Bering benytter. Det kølige udseende af rustfrit stål og den puristiske og klare linje af Bering Ures design supplerer hinanden perfekt og garanterer et fantastisk design. 

Gå ellers på opdagelse i vores andre lækre dameure og herreure

                                                                                                                                         

Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.