Ferie lukket i uge 30 & 31 Åbent igen 5 August - Alle ordre bliver først behandlet den 5 August.

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Bering Time

Bering Time

Bering Ure udstråler dansk kvalitet med det tidsløse, smukke og ikke mindst robuste design. Bag dette design ligger der dog en hel speciel historie. Den danske forretningsmand og eventyrer René Kærskov sprang i 2008 ud fra en russisk helikopter, der havde bragt ham til nordpolen. Med begge fødder på jorden igen efter springet, blev René betaget af den kølige og meget enkle skønhed, han var omgivet af i forhold til den iskolde is. Her blev inspirationen til Bering Ure til. Urene bliver derfor fremstillet med et smukt og minimalistisk design, men med en materiel styrke så stærk som den kølige is.

Glasset i disse pragtfulde urer er fremstillet af yderst ridsefast glas, safirglas, og dette giver dig et ur, du vil kunne nyde i lang tid fremover uden store skrammer. Udover dette er safirglas mindre følsomt overfor mulige slag. Det har oveni dette høj lysgennemtrængelighed og lysbrydning, således at det nu er gjort endnu nemmere at aflæse klokkeslættet.

Ydermere kan den høje kvalitet ses i det rene og høj kvalitets rustfrie stål, som Bering benytter. Det kølige udseende af rustfrit stål og den puristiske og klare linje af Bering Ures design supplerer hinanden perfekt og garanterer et fantastisk design. 

Gå ellers på opdagelse i vores andre lækre dameure og herreure

 

Vis som Liste Grid

Varer 1-50 af 112

Page
På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

Varer 1-50 af 112

Page
På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.