Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


BeChristensen

BeChristensen

Går du med en drøm om et anderledes smykke med et skandinavisk og unikt udtryk, så vil smykkerne fra BeChristensen falde i din smag. Siden 2005 har BeChristensen været indbegrebet af kvalitet med de håndlavede smykker, der er udformet med ægte materialer, hvis skønhed kun fordybes med alderen og opnår en bemærkelsesværdig skinnende kvalitet. Det faktum at smykkerne er håndlavede gør, at hvert enkelt smykke har sit helt eget unikke særpræg. Med sådan et smykke er du ovenikøbet garanteret et smykke i allergivenlige materialer, der er testede og godkendte efter europæiske standarder. Her arbejdes der med sterlingsølv, forgyldt i 18 karat guld og 14-18 karat rent guld. Samlingen indeholder armbånd, ringe, nøgleringe, chokere, urremme og tørklæder. 

BeChristensen udtaler selv, at de er meget stolte af deres Samer kollektion, som nu er gået hen og blevet den største i Skandinavien. Denne kollektion byder på et væld af smukke speciallavede armbånd, der nemt kan sammensættes med de øvrige smykker i sortimentet. Her er der altså mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk, hvilket gør smykkerne meget dragende og interessante for enhver. De helt unikke armbånd findes nu i 76 forskellige designs og farver. Udover netop denne kollektion forhandler vi også andre BeChristensen smykker, der ikke nok med at udtrykke en sikker sans for kvalitet, også giver et fantastisk billede af den nordiske kultur og livsstil.

Bliv med disse smykker inspireret til at udleve et liv i ro og i et med den nordiske natur uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Gå ellers på opdagelse i vores andre lækre øreringe, armbånde, halskæder, manchetknapper, ringe og meget meget mere. 

Be Christensen

Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.