Varer byttes frem til 14 januar 2021 fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.Black Sun Perle - PINK MOONSTONE - 5936022

150,00 kr
På lager
SKU
Black Sun - charms - 5936022

Black Sun

Perle pink moonstone - lyserød månesten

Armbånd i basic med sort nylon og sølv lås.

Design dit helt eget armbånd, med det store udvalg af perler her, eller køb et færdigt armbånd, som du selvfølgelig kan sætte flere perler på.

Inden du kan sætte perler på, skal du skrue den lille møtrik ved låsen af - og du kan nu sætte de perler på, du har valgt.

Black Sun - unisex armbånd – individuelt design – ægte materialer og afslappet stil.

BLACK SUN har et helt unikt udtryk – ikke mindst i kraft af materialevalget. Du kan vælge sterlingsølv eller 14 kt. guld til din lås. Sætte det sammen med drivtømmer i forskellige nuancer og tilføje safirer, rubiner og smaragder. Og hvis du har lyst, et led med de fineste brillanter. Også led i turkis, månesten og onyx findes i repertoiret.

Træets rå udtryk og historie side om side med de fineste, klassiske ædle sten og metaller taler til vores fornemmelse af at indgå i en større sammenhæng.

DESIGN SELV: Vælg dit armbånds grundfarve og om låsen skal være i guld eller sølv. Dekorer armbåndet med få, nøje udvalgte beads, eller fyld det helt op i dit personlige mønster eller i en nonchalant, fri sammensætning.

ELLER VÆLG ET AF DE 15 SMUKKE ARMBÅND: Sammensat af designeren selv. De har hver især fået et navn, der refererer til eksotiske strande og surferens frie liv. Men udtrykket passer lige så smukt til et moderne, boheme-inspireret look i skandinavisk, enkel stil.

More Information
Mærker Black Sun
Sten månesten
Metal type Sølv
Smykke art Vedhæng / charms
Ure Ikke tilgængelig
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.