Nordahl jewellery

Nordahl jewellery

Nordahl Jewellery fra det velkendte brand Nordahl Andersen, som blev etableret i 1984, er en yderst moderne og stilfuld smykkeserie. Denne moderigtige smykkeserie målrettet til kvinder blev for nyligt lanceret af den førende leverandør af børnsmykker og dåbsgaver, Nordahl Andersen. Med disse smykker fra Nordahl Jewellery får du kvalitet til en pris, der er yderst fordelagtig, uden at gå på kompromis med selve materialevalget. Disse smykker kan du få i både forgyldt, rosaforgyldt, oxyderet og rhodineret sterlingsølv. Det danske mærke er især populært for sin Cirkel og Kugle serie, der både tæller øreringe, ørestikker, ørekæder, creoler halskæder, armbånd og ringe.

Når det kommer til smykker, ved vi alle, at der er en del præference og ønsker der helst skulle opfyldes. Her formår Nordahl Jewellery at appellere til enhver modebevidst kvinde med deres 492 varianter fordelt på 134 produkter. Disse smykker kan herefter fås i omkring 2-7 variationer med dertilhørende forskellige behandler altafhængigt smykke og materiale.

Med et Nordahl smykke får du et perfekt eksempel på den perfekte treenighed – god kvalitet, interessant design og moderne skandinavisk minimalisme. Smykkerne kan fungere som en ekstra lille deltalje til et flot sæt tøj med det diskrete design og ydermere har Nordahl jewellery også mere fremtrædende smykker, der med det samme fanger enhvers opmærksomhed. 

På vores hjemmeside vil du også kunne finde vores yderst lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting. 

Vis som Grid Liste

18 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Grid Liste

18 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.