Varer byttes frem til 14 januar 2021 fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.Jeberg Jewellery

Jeberg Jewellery

Jeberg Jewellery er et dansk smykkemærke, som i den grad sætter den skandinaviske designtradition i centrum. Materialerne bliver nøje udvalgt af designeren og guldsmedene hos Jeberg Jewellery, hvor der bliver benyttet håndplukkede halvædelstene, diamanter og ædelmetaller. Med et smykke fra Jeberg Jewellery får du et håndlavet smykke i topkvalitet og i et håndværk, som sjældent set. Ydermere har hvert smykke en unik historie bag sig om selve processen fra det råmateriale til det færdge produkt. Der ligger også stærke traditioner bag dette brand, da det er en familiedrevet virksomhed, hvor alle medlemmer af familie sammen dyrker deres passion: smykkerne. Hvert smykke er stilfulde og alsidige og formår hver især at udstråle en underspillet elegance, kant og feminin æstetik og vigtigst af alt en kompromisløs kvalitet. Visionen med Jeberg Jewellery er at imødekomme kvindernes behov for tidsløse smukke smykker. 

Varemærket har oplevet en hurtig vækst og findes i dag hos førende guld- og sølvsmede i hele Skandinavien og udvider nu til
eksportmarkeder i Europa som Tyskland, Schweiz og Holland. Denne vækst går hånd i hånd med brandets inspiration, der er til at finde overalt; mode, natur, kunst, rejser og meget andet, som på et eller andet tidspunkt finder vej til Jeberg Jewellery's skitsebøger. 

Hos Helene Muff´ Smykker & Ure vil du kunne finde stilfulde øreringe, charmerende charms og ikke mindst fotryllende ringe! 

Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

9 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.