Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen

Selve navnet ENAMEL betyder faktisk emalje. ENAMEL Copenhagen en unik og enkel smykkeserie, hvor netop strejfet af emalje altid er at finde. ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emaljevedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. Du kommer til at befinde dig i en verden af en masse fantastiske former og farver.  Alle smykker er designet af smykkedesigner og ejer Marie Rantzau, som har en passion for de rene enkle linjer, men samtidig det stærke udtryk. Marie's tanke bag ENAMEL Copenhagen er at ville skabe nyfortolkninger af de klassiske smykker, som vi alle kender dem. Netop disse smykker går tit hen og bliver et yndlingssmyke, hvilket Marie Rantzau gerne ville gøre op med. 

ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidsløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!

Det unikke ved netop disse smykker er, at de er håndlavede og selve emaljeprocessen er ekstremt omfattende, krævende og kræver et uden lige unikt håndarbejde. Med selve emaljen kræver det mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien, Kina og Thailand på mindre værksteder, udvalgt af Marie selv. Marie har gennem flere år oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne. Til netop dette valg af steder, udtaler Marie selv, at hun elsker Østen og de muligheder der tilbyder sig lige præcist der. Marie har tilbragt mange timer sammen med de dygtige arbejdere, der med stolthed laver hendes smykkedesign. Marie udtaler dog også, at hun udemærket godt ved at vejen er ikke let - men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som hun er stolt af.

Du har også mulighed for at gå på udkig i vores univers af smukke øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og meget meget mere. 

Vis som Grid Liste

35 varer

På Siden
Faldende orden
  1. Enamel Copenhagen - Goddess, e58gm
    Enamel Copenhagen - e65gm
    Special Price 320,00 kr Normalpris 400,00 kr
Vis som Grid Liste

35 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.