Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Ved køb over 600,- Gratis fragt, Leveringstid 1-2 hverdage - Ikke på lager 7-10 dage

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

Geniet der satte dansk design på verdenskortet. Arne Jacobsen, er uden tvivl en af Danmarks mest markante arkitekter og er internationalt anerkendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer og dette kan tydeligt ses i designet og kvaliteten. 

Hvis du leder efter et nyt ur, der både er klassisk og tidløst, men som også har et moderne og enkelt snit, så vil et Arne Jacobsen ur måske være det helt rigtige valg for dig. Det magiske ved Arne Jacobsens designs er, at de vakte opsigt verden over, da de først blev lanceret, og de gør det stadig den dag i dag. Det samme gør sig gældende for de ure, som Arne Jacobsen har designet.

Du finder mange af de ikoniske ure, der også har været del af mange af Arne Jacobsens fantastiske bygningsværker, her på siden. Hvert ur har sin særlige historie, og derfor er det også helt specielt at eje et Arne Jacobsen ur. Det er et ur for livet, da det aldrig kommer til at gå af mode, ligesom det gælder alt andet godt design. Så tag et kig på vores udvalg af Arne Jacobsen ure og find dit nye Arne Jacobsen ur i dag. Du har mulighed for både at købe armbåndsure, men også vægure og bordure lige her på siden. 

Vis som Liste Grid

12 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

12 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.