Butikken er åben igen

Super tilbud/kampagne 30% på alt Christina Jewelry & Watches

Se alle vores gode tilbud og udsalgsvarer under Kampagner/Tilbud

Altid 14 dages fuld returret.  Fragt 35,-  Leveringstid 1-2 hverdage.


Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er et københavnsk baseret smykkebrand stiftet i 2015 af Alexander Lynggaard. At CV’et skulle præges af titlen som smykkedesigner har altid ligget i kortene for Alexander, idet han er opvokset i en af Danmarks mest anerkendte smykke-familier. Denne familie består blandt andet af smykkedesigner Ole Lynggaard med 50 års erfaring i branchen. 

Til netop det famøse efternavn udtaler Alexander selv, at han altid har interesseret sig for smykkedesign, og mener selv, at han har en medfødt gave, hvad angår at kunne vurdere, hvad der er fedt – og hvad der ikke er fedt designmæssigt. Kollektionen rummer på nuværende tidspunkt armbånde, ringe, halskæder og manchetknapper, men dog er hans varetegn tyrekraniet, da dette er inspireret af hans stjernetegn og rummer et råt og cool look ifølge ham selv.

Alexander Lynggaard’s håndlavede smykker er primært inspireret af Alexander’s egne oplevelser og rejser rundt omkring i verdenen. Netop disse oplevelser, samt de fortræffelige natursten Alexander benytter giver kollektionerne en blanding mellem den rå attitude og det rene skandinaviske look, der både appellerer til mænd og kvinder. Kvaliteten er her sat i fokus med de fineste natursten fra Indien, som hver især har deres helt individuelle cut. Dette gør hver enkelt sten unik. Til netop disse ædelsten benytter Alexander også 18K guld og Sterling sølv for netop at forstærke ædelstenenes energier. Med disse smykker vil du se muligheder i stedet for begrænsninger.

Budskabet med Lyngaard’s smykker er at man skal følge ens drømme og aldrig give op. Dette skal ske netop igennem de fantastiske ædelsten og den spirituelle verden. 

Gå ellers på opdagelsen i vores andre lækre øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og meget meget mere. 

Vis som Liste Grid

32 varer

På Siden
Faldende orden
Vis som Liste Grid

32 varer

På Siden
Faldende orden
Copyright © 2017 Helene Muff Smykker, Inc. All rights reserved.